Over Weekendmode

Dat is 2 verdiepingen shoppingplezier.

Je vindt er al je favoriete collecties voor dames, heren en kinderen. Voor feestkledij tot een sportieve outfit voor alledag. Plus een ruime keuze nachtkledij, ondergoed & lingerie, badmode en accessoires. Bovendien worden de collecties dagelijks aangevuld.

De webshop van WeekendMode

Met een gebruiksvriendelijke webshop wordt het nog eenvoudiger shoppen bij WeekendMode. Zo kies je steeds je favoriete kledij, waar je ook bent. Naast kledij en accessoires vind je er ook informatie over de winkel, events, en een link naar facebook/twitter voor alle laatste nieuwtjes en weetjes.

Het plezier van winkelen bij WeekendMode

WeekendMode brengt steeds de laatste nieuwe trends voor haar klanten. Zo is WeekendMode uitgegroeid tot een waar succesverhaal.

De waarden van WeekendMode

Met veel aandacht voor klantvriendelijkheid, een persoonlijke aanpak, en een goede service is het steeds aangenaam winkelen bij WeekendMode. Respect, een positieve aanpak, vertrouwen, en creativiteit behoren tot de basiswaarden van WeekendMode.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Ik snap het