Personal shopping

Reserveer je Personal Shopper in de winkel. De ideale formule voor wie weinig tijd heeft en persoonlijk kleur- en stijladvies belangrijk vindt. Een gratis service verzorgd door Weekendmode. Hoe gaat dit in zijn werk? U maakt vooraf een afspraak.  Op de dag zelf krijgt u een speciaal hiervoor opgeleide verkoopster exclusief ter uwer beschikking. Uw persoonlijk kledingrek staat klaar met vooraf uitgekozen outfits, aangepast aan uw kleur, stijl en wensen. Zo nemen wij u het zoeken uit handen. Zonder tijdverlies kunt u in alle rust kiezen en passen. U ontvangt bovendien kleur- en stijladvies, tips over combinatiemogelijkheden, het beste mode-advies en u ziet er binnen het uur weer piekfijn en stijlvol uit. Deze gratis service bieden wij aan op weekdagen en zaterdag voormiddag.

Personal Shopping event met je vereniging in de winkel (vanaf 20 personen). Kom met je leden 's avonds in alle rust in de winkel na sluitingstijd. Een 8-tal leden krijgen een Personal Shopping (een rekje met kledij passend bij kleur en stijl van die persoon staat klaar die avond), de rest van de groep kan gezellig meeluisteren en genieten. Onze verkoopsters, opgeleid voor kleur en stijl, geven dan het juiste advies, combinatiemogelijkheden, allerlei tips voor je figuur, de nieuwste modetrends … Altijd gezellig en leerrijk. Zo'n avond duurt 3 à 4 uur en is gratis.

Workshop Kleur- en stijladvies ism Fashionelsta, gekoppeld aan shopping in de winkel. De groep krijgt eerst algemeen uitleg over kleur en kleurtypes, gevolgd door een korte analyse per persoon. Daarna kan men aan de slag in de winkel zelf en wordt er geholpen in de zoektocht naar de juiste kleuren en kledij. Kostprijs hiervoor per persoon is 30€. Dit event is geschikt voor een kleine groep van 4 à 10 personen. Deze workshop duurt 3 à 4 uur.

Wil u één van deze mogelijke events boeken, contacteer ons op patricia@weekendmode.be of bel op 058 52 23 55. Heeft u een ander idee of voorstel, aarzel dan niet ons te contacteren.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Ik snap het