Elk besteld artikel kan binnen 14 kalenderdagen worden teruggestuurd of worden omgeruild voor een ander artikel. Niet tevreden, dan storten wij gewoon het geld terug.
In ieder geval wordt de retour enkel aanvaard indien het artikel voldoet aan volgende voorwaarden:

  • Onbevuild
  • Onbeschadigd en ongedragen
  • Artikel bevindt zich in de originele verpakking samen met de factuur, aankoopbewijs en bevestigingsemail
  • Artikel bevat origineel fabrieksetiket, origineel klevertje en originele bevestiging van WeekendMode

Indien het teruggestuurde product beschadigd is of op één of andere manier in waarde verminderd is, behoudt WeekendMode zich het recht voor om een schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering te wijten aan de klant.  Ook ondergoed, lingerie en shapewear kunnen omwille van hygiënische redenen niet geruild worden.

Werkwijze:

1. Verstuur een e-mail naar webshop@weekendmode.be om uw retour aan te kondigen.
2. Deze e-mail dient het volgende te bevatten:

  • Nummer van de bestelling, bijvoorbeeld Bestelling #1234
  • Omschrijving van het product, bijvoorbeeld Jurk (#12345)
  • Maat: bijvoorbeeld S
  • Kleur: bijvoorbeeld Rood
  • Uw bankgegevens (IBAN – BIC)
  • Indien u een foutief of beschadigd artikel heeft ontvangen, gelieve dit ook in de e-mail mee te delen.

3. Wij sturen een bevestigingsemail met ons akkoord van de retouraanvraag.
4. Het kledingstuk wordt samen met de bevestigingsmail naar onderstaand retouradres gestuurd of via persoonlijke aflevering.

Retouradres:

WeekendMode
Strandlaan 313
8670 Sint-Idesbald

De rechtstreekse kosten voor het terugzenden naar WeekendMode door de consument vallen volledig ten laste van de consument, tenzij de consument kan aantonen dat het geleverde product niet in overeenstemming zou zijn met de beschrijving van het aanbod (zie opmerking).

5. Wanneer er via de post verstuurd wordt, moet de kledij stevig en waterdicht, in de originele doos ingepakt en afgeplakt worden. Zodra wij het pakket goed ontvangen, storten wij binnen 14 werkdagen het werkelijk betaalde bedrag (exclusief verzendingskosten) op het vermelde rekeningnummer terug.

Opmerking: Indien je kan aantonen dat het geleverde product niet in overeenstemming is met de beschrijving van het aanbod (foute kleur, fout verzonden maat of fabrieksfout), dien je een kopie van het postetiket mee te sturen per e-mail of post. In dit geval storten wij dit bedrag terug, samen met het betaalde bedrag van het artikel.

6. In geval van bovenstaande opmerking, zullen wij het correcte artikel verzenden zodra wij het foute artikel ontvangen hebben. Indien het betreffende artikel uit stock is, zullen wij je contacteren.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Ik snap het