De bestelling wordt geleverd via Bpost.

Leveringen in België en Nederland zijn gratis vanaf een aankoopbedrag van 50 euro. De verzendingskost wordt automatisch toegevoegd in de betalingsprocedure.

– Leveringen in België < 50 euro : 6,09 euro - Bpost afhaalpunt: 4,78 euro
– Leveringen in Frankrijk: 14,58 euro
– Leveringen in Nederland< 50 euro : 9,50 euro
– Leveringen in Duitsland: 10,41 euro
– Leveringen in Luxemburg: 9,98 euro

We streven naar een levertermijn van 2 tot 3 werkdagen. Internationale leveringen kunnen 2 tot 7 werkdagen in beslag nemen, afhankelijk van de koerier of postdienst in het land waar het pakket naar verzonden wordt.

  • De bestelling wordt geleverd op het opgegeven adres. Dat kan je thuisadres zijn of van het werk.
  • De bestelling wordt geleverd in het door u gekozen Bpost afhaalpunt. (enkel mogelijk voor levering binnen België)
  • De bestelling kan afgehaald worden in de winkel.

Als je merkt dat je per ongeluk een foutief leveringsadres opgaf, neem je best zo snel mogelijk contact op met de klantenservice die snel kan nakijken waar je pakje al is.

Als je bestelling geleverd wordt, dien je een ontvangstbewijs af te tekenen. Als je niet thuis bent, wordt je pakket gebracht naar het dichtstbijzijnde kantoor. De postbode laat dan een briefje na met de informatiegegevens. Het pakketje kan je er dan afhalen wanneer je er je identiteitskaart kan voorleggen. Na 15 dagen wordt het pakket automatisch teruggezonden.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Ik snap het