Ons verhaal

Hoe het allemaal begon...

Van de kleine "Selfservie WeekEnd" tot  "WeekendMode"

Het was oktober 1969 toen Gerard Vandenbroucke en Lieve Delancker besloten te investeren in een eigen kruidenierszaak. Als locatie kozen ze de H. Christiaenlaan in het lieflijke en rustige Sint-Idesbald. Met een oppervlakte van 35m² was het één van de 14 kleine kruidenierszaken die Sint-Idesbald toen rijk was. Al na één jaar werd een terras aangebouwd en verdubbelde de winkeloppervlakte. Jaar na jaar breidde de Weekend uit zowel in oppervlakte als in productassortiment.

Begin de jaren '90 kampte de afdeling textiel in de Weekend met plaatsgebrek. WeekendMode bracht de oplossing. Deze (toen nog) kleine textielwinkel werd opgericht in de Strandlaan 304. In 1998 werd uitgeweken naar de huidige locatie in de Strandlaan 313. Het aanbod breidde zich uit naar kledij voor dames, heren en kinderen en een grote afdeling nachtkledij, lingerie en badmode op de benedenverdieping. In 2002 stapte dochter Patricia in de winkel. WeekendMode werd een begrip en in 2005 werd het aangrenzende pand aangekocht waardoor de winkel over extra oppervlakte en een grote, prachtige etalage beschikte. In 2009 werd naast WeekendMode de Outletshop ingericht.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Ik snap het